PALVELUMME

Muutosvalmennus

Valmennuksemme lähtökohtana on, että sinulla on kaikki tieto, mutta ei tarpeeksi aikaa ja keinoja löytää oikeat asiat itsellesi. 

Myös itseluottamus voi olla kateissa. Ongelmien keskellä on vaikea yksin lähteä johtamaan itseään ja aloittaa muutosta. Yksin on vaikea arvioida itseään ja toimintaansa ulkopuolisen silmin.

Coach auttaa kysymysten asettelulla löytämään näitä näkökulmia. Coachingia käytetään usein myös työelämän ja vapaa-ajan rajanvetotarpeisiin – tilanteisiin, joissa voimavarat alkavat olla vähissä ja uupumus uhkaa. Haluamme antaa sinulle työkaluja rakentaa omaa elämääsi kohti unelmiasi. Saat voimaa ja päättäväisyyttä pyrkiä kohti tavoitteitasi. Löydetään yhdessä sinun potentiaalisi!


Univalmennus

Uni on avain hyvinvointiin, ja me olemme täällä avaamassa sen oven. Tarjoamme yksilöllistä valmennusta, joka auttaa sinua voittamaan uniongelmat ja palauttamaan rauhalliset yöunet. Univaikeudet ovat usein seurausta negatiivisista ajatuksista ja tunteista, jotka häiritsevät unenlaatua ja -määrää. Lupaamme tukea sinua matkalla kohti levollisempaa ja energisempää elämää!

Kognitiivinen lyhytterapia 

Kognitiivinen lyhytterapia on käytönnönläheistä, aktiivista, tavoitteellista ja luottamuksellista keskusteluapua tavallisiin elämän ja mielen haasteisiin. Lyhytterapiassa keskitytään rajatun ongelman tai oireen käsittelemiseen. Lyhytterapia on kestoltaan yleensä 1-20 tapaamista.

Kognitiivisessa lyhytterapiassa ollaan kiinnostuneita ihmisen tiedonkäsittelystä. Terapiassa käsitellään etenkin ongelmaa tai oiretta ylläpitäviä haitallisia ajattelutapoja ja niiden vaikutusta tunteisiin ja käyttäytymiseen.

Terapiassa keskustellaan ja tehdään erilaisia kirjallisia että kokemuksellisia harjoitteita. Annan yleensä myös välitehtävän työstettäväksi tapaamisten välissä. Tapaamiset toteutuvat etäyhteydellä Teams-sovelluksen kautta.

Hyvä tietää:

  • Lyhytterapiasta ei saa Kela-korvausta

  • Lyhytterapiasta ei tehdä tietokantakirjauksia

  • Lyhytterapiaan ei tarvita diagnoosia tai lähetettä